23 d'octubre: V(I) Trobada Futbolística al Forat de la Vergonya

Aneu desempolsant les bambes i els calçons curts, agafa una pilota i posa’t a entrenar perquè ja està aquí, ja arriba de nou….

El VI Torneig Futbolístic per la Huma… i contra el… mmm… Com era?… bé diguem que és el (V)I Torneig Futbolític al Forat.

…al Forat de la Vergonya, el proper 23 d’octubre. Activa’t i no siguis vaga (això el 29 de setembre), reuneix els teus col·legues i munta el teu equip per donar-li puntades a la crisi. Recorda que contra més mixte més divertit: alts i baixos, joves i madurs, nois i noies, d’aquí i d’allà, figurins i figurons… 4 més el porter i tots els recanvis que vulguis (pels què no estem tan en forma).

Vine a jugar, a menjar o a prendre’t una cerveseta mentre la gent sua la cansalada darrere la pilota. O simplement vine a donar un volt pel barri i a xerrar amb la seva gent. L’animació i la retransmissió dels partits la podràs escoltar en directe pel 91.4 fm, a ràdio ContraBanda FM (i a Internet per tothom a www.contrabanda.org).

Per participar en aquest despropòsit escriu al correu futbolforat@gmail.comAquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d’spam, necessites activar Javascript per veure-la , o apunta’t al web www.cascanticllibertari.org dient-nos el nom del teu equip i el nombre de jugador@s que sereu. Deixa també un telèfon de contacte per informar-te dels horaris dels partits. Només podrem ser 24 equips, així que no tardis a apuntar-te.
Et véns?

PD: aquest any no organitza el torneig el Col·lectiu de Solidaritat amb la Rebel·lió Zapatista (salut compas, un brindis por ustedes) i prenen el relleu l’Ateneu Llibertari del Casc Antic i ContraBanda Fm.

Deixa un comentari